19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τα App Clips θα επιτρέπουν την χρήση χαρακτηριστικών εφαρμογών χωρίς την λήψη ολόκληρης της εφαρμογής

    Καθώς η Apple παρουσίασε σήμερα την iOS 14 έκδοση είχαμε και την ανακοίνωση ενός ακόμη νέου χαρακτηριστικού. Αυτό ακούει στο όνομα App Clips και επιτρέπει στον χρήση να χρησιμοποιεί τα χαρακτηριστικά μιας εφαρμογής χωρίς να χρειαστεί να την έχει κάνει ολόκληρη λήψη από το App Store.

    Σκεφτείτε τις περιπτώσεις που χρειαστήκατε μια εφαρμογή για σύντομο διάστημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα έπρεπε να κάνετε λήψη της εφαρμογής για να κάνετε χρήση του χαρακτηριστικού που θέλατε από αυτή. Μετά από την στιγμή που δεν θα την χρησιμοποιούσατε ξανά θα έπρεπε είτε να την διαγράψατε είτε να τις περισσότερες φορές να μείνει στην συσκευή σας.

    Το App Clips δίνει λύσει σε αυτό δίνοντας πρόσβαση σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά μιας εφαρμογής με μια εμπειρία widgets. Δεν χρειάζεται να γίνει λήψη της εφαρμογής, ούτε να χρειαστεί να την διαγράψετε μετά.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.