19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τα πρώτα Apple M1 Mac reviews είναι εδώ εκθειάζοντας την αυτονομία και τις επιδόσεις [Video]

    Καθώς οι πρώτες παραγγελίες ξεκίνησαν να φτάνουν στους καταναλωτές τα M1 Mac mini, MacBook Pro και MacBook Air έχουν δημοσιευμένα και τα πρώτα reviews τους.

    Η The Wall Street Journal ξεκινάει αναφέροντας τις επιδόσεις του M1 MacBook Air σχετικά με την χρήση του Chrome. Τονίζουν πως ακόμη και με 65 tabs ανοιχτά το μηχάνημα αν και έδειξε να ζορίζεται δεν ανέβασε σε καμία περίπτωση θερμοκρασία. Ο ανεμιστήρας δε του MacBook Pro ξεκίνησε να λειτουργεί στις εναλλαγές όταν ανοίχτηκαν 75 tabs και περισσότερα στο Chrome.

    To Engadget δίνει έμφαση στην χρήση του Safari στο M1 MacBook Air αναφέροντας πως η αίσθηση που τους άφησε ήταν πως κάναν μια χρήση ενός iPad Pro. Οι εφαρμογές είχαν την ίδια απόκριση και ταχύτητα ανοίγματος όπως και στο iPad.

    To The Verge στέκεται στην αυτονομία του MacBook Air που την χαρακτηρίζει εντυπωσιακή.

    Chart via The Verge

    Συμπερασματικά λοιπόν για τα MacBook Air και MacBook Pro οι πρώτοι reviews αναφέρουν πως ο M1 επεξεργαστής ανταποκρίνεται σε ότι μας παρουσίασε η Apple. Τα μηχανήματα αυτά είναι ισχυρά και αποδοτικά με τρομερή αυτονομία σε σύγκριση με τα Intel μηχανήματα που αντικαθιστούν.

    Περισσότερα στα βίντεο που ακολουθούν:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.