Tuesday, March 4, 2025

Τα Μηλαρόπαιδα – Επ 10 – Κοιτώντας το 2014 για την Apple και πηγαίνοντας μπροστά

-

Music Energy (+clipping path, XXL)

Καλωσορίσατε στο δέκατο επεισόδιο της εβδομαδιαίας εκπομπής του AppleWorldHellas – Τα Μηλαρόπαιδα και το πρώτο μας για το 2015.

Σε αυτό το επεισόδιο:

Κάνουμε μια ανασκόπηση και κριτική για την Apple την χρονιά που μας πέρασε και αναφέρουμε και σχολιάζουμε για το τι περιμένουμε από την εταιρεία για μέσα στο 2015. Πόσο πολύ μας έχει πείσει το Apple Watch; – Θα δούμε ένα iPad Pro και ένα MacBook Air 12 ιντσών; – Τελικά η εξαγορά της Beats άξιζε τα λεφτά της; Αυτά και πολλά ακόμη στο επεισόδιο μας παρακάτω.

Το πρώτο μπλουζάκι μας σε συνεργασία με την Teesney είναι γεγονός!!! Μπορείτε να το παραγγείλετε σήμερα πηγαίνοντας εδώ

tshirt_TEMPLATE.png

 

Δείτε το 10ο επεισόδιο μας παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

Dimitris Georgoulas
Dimitris Georgoulas
O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

FOLLOW US

0FansLike
3,913FollowersFollow
22,200SubscribersSubscribe
spot_img

Related Stories