19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τίτλοι τέλους για την space gray σειρά των iMac αξεσουάρ από την Apple

    Μετά την απόσυρση του iMac Pro από την Apple η εταιρεία πλέον κάνει κάτι αντίστοιχο και για τα space gray αξεσουάρ, Magic Keyboard, Magic Trackpad και Magic Mouse, που είχαν δημιουργηθεί για αυτό. Αυτά τα αξεσουάρ είχαν αρχικά γίνει αποκλειστικότητα των iMac Pro όταν κυκλοφόρησε το 2017 και εν συνεχεία η Apple και πιο συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2018 ξεκίνησε να του πουλάει και μεμονωμένα.

    Πλέον στο Online κατάστημα της Apple τα αξεσουάρ αυτά έρχονται με την σήμανση “για όσο υπάρχει απόθεμα”. H εταιρεία δεν αναφέρει πόσο είναι αυτό το απόθεμα αλλά αργά η γρήγορα θα αποσυρθούν εντελώς.

    Με την έλευση του νέου M1 iMac η Apple παρουσίασε και νέες εκδόσεις για τα Magic Keyboard με ενσωματωμένο Touch ID καθώς και νέα χρώματα στα Magic Trackpad και Magic Mouse. Πάρα αυτά και αυτή την στιγμή αυτά τα αξεσουάρ δεν πωλούνται μεμονωμένα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.