17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Σαν σήμερα η Apple παρουσίασε το OS X Snow Leopard για πρώτη φορά

    mac-osx-snow-leopard-780x780

    Σαν σήμερα αλλά το 2009 η Apple παρουσίασε εκείνη την έκδοση του OS X λογισμικού της που μετέπειτα θα έμεινε στην ιστορία ως μια από τις καλύτερες που είχε δώσει στο κοινό η Apple.

    Ο λόγος για το Snow Leopard που μπορεί να μην είχε πολλές αλλαγές στην εμφάνιση και στην διεπαφή αλλά που έφερε βασικές αρχές της Apple και έστρωσε τον δρόμο για ένα λαμπρό μέλλον για τα Mac.

    Στα χαρτιά το Snow Leopard δεν είχε πολλές αλλαγές από τον προκάτοχο του το OS X Leopard. Δεν είχε κάποια εντυπωσιακά gimmicks και ούτε εμφανισιακά διέφερε από την προηγούμενη έκδοση.

    Αυτό όμως που έκανε ήταν να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά και τις αποδόσεις του λογισμικού και μάλιστα με 7 GB λιγότερα από τον προκάτοχο του.

    Το Snow Leopard έφερε για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο το γεγονός πως η Apple δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες που “απλά δουλεύουν”.

    Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη που αποτέλεσε μια από τις πιο αγαπημένες εκδόσεις λογισμικού για τους χρήστες των Mac.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles