17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Προστασία οθόνης του iPhone 7 επιβεβαιώνει μικρές σχεδιαστικές αλλαγές

    phpn0dfur-780x520

    Το iPhone 7 ίσως μας έρθει με περισσότερες αλλαγές εσωτερικά από ότι περιμέναμε αλλά θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε μάλλον αν περιμένατε η Apple να παρουσιάσει ένα μοντέλο με νέο σχεδιασμό και νέο σασί από ότι έχουμε δει από το iPhone 6 του 2014.

    Το παραπάνω είναι από ένα πρόωρο συμπέρασμα και με βάση μιας φωτογραφίας που διέρρευσε και δείχνει μια προστασία οθόνης από γυαλί που έχει δημιουργηθεί για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple και που μοιάζει σχεδόν παρόμοια με αυτή των iPhone 6 και iPhone 6S.

    H φωτογραφία δημοσιοποιήθηκε από το Pocket-lint και θεωρητικά είναι από ένα event στο Λονδίνο και η προστασία οθόνης ανήκει στην γνωστή εταιρεία Cygnett.

    Η μόνη διαφορά που παρατηρούμε είναι οι δύο τρύπες στην κορυφή για τους αισθητήρες πάνω από το μικρόφωνο αντί για την μια που έχουμε μέχρι σήμερα.

    Η επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως μια πολύ σημαντική κυκλοφορία για την Apple μιας και θα έρθει την στιγμή που για πρώτη φορά σε 13 χρόνια οι πωλήσεις των iPhone σημειώνουν πτώση. Πάρα αυτά βέβαια όλες οι φήμες υποστηρίζουν πως η επόμενη μεγάλη αλλαγή στο iPhone δεν έρχεται φέτος αλλά του χρόνου στο 2017 μοντέλο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles