11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Προδιαγραφές του Google Pixel Fold διέρρευσαν πριν από την αναμενόμενη κυκλοφορία του τον Μαΐο του 2023

    Νέα renders και σχεδιαστικές λεπτομέρειες για το εδώ και καιρό φημολογούμενο Google Pixel Fold έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των μεγεθών οθόνης και των συνολικών διαστάσεων, καθώς και μια αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας την άνοιξη.

    Σύμφωνα με τον καθιερωμένο leaker OnLeaks (μέσω Howtoisolve), οι προηγούμενες φήμες ήταν σωστές για τον ισχυρισμό ότι το Google Pixel Fold θα υιοθετήσει έναν παράγοντα μορφής παρόμοιο με το Oppo Find N. Το πτυσσόμενο μοντέλο της Google πρόκειται να διαθέτει εξωτερική οθόνη 5,79 ιντσών με κεντρική τρύπα- εγκοπή κάμερας διάτρησης, με εσωτερική οθόνη 7,69 ιντσών και δεξιά ευθυγραμμισμένη εγκοπή κάμερας selfie ενσωματωμένη σε ελαφρώς παχύτερο πλαίσιο. Τα πάνελ OLED που κατασκευάζονται από τη Samsung λέγεται ότι διαθέτουν ένα εξαιρετικά λεπτό γυαλί (UTG) κάλυμμα, το οποίο παρέχεται επίσης από τη Samsung.

    Τα μεγέθη της οθόνης λέγεται ότι στεγάζονται σε ένα πλαίσιο με στρογγυλεμένες άκρες διαστάσεων περίπου 158,7 x 139,7 x 5,7 mm όταν ξεδιπλώνεται, καθιστώντας το οριακά πιο φαρδύ από το Oppo Find N και περίπου το ίδιο ύψος, αλλά με ελαφρώς πιο ογκώδες εξόγκωμα κάμερας με 8,3 πάχος mm.

    Το εξόγκωμα της κάμερας στο πίσω μέρος της οθόνης, που θυμίζει το πιο πρόσφατο τηλέφωνο Pixel της Google, φιλοξενεί μια λωρίδα τριπλού φακού με φλας και μικρόφωνο, ενώ η θήκη SIM βρίσκεται στο κάτω άκρο της εξωτερικής οθόνης. Η θύρα USB-C βρίσκεται ακριβώς απέναντι όταν είναι διπλωμένη. Τα κουμπιά έντασης ήχου βρίσκονται στη δεξιά άκρη δίπλα σε ένα κουμπί λειτουργίας εξοπλισμένο με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

    Εάν ή όταν έρθει κάτι αντίστοιχο από την Apple, η εν λόγω αγορά foldable συσκευών της επέτρεψε να παρακολουθεί και να μαθαίνει. Οι πρώιμες αναδιπλούμενες συσκευές είχαν μια μακρά λίστα προβλημάτων με την ποιότητα και την ανθεκτικότητα της οθόνης, κάτι που ίσως εξηγεί γιατί η Apple δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει με μια δική της αναδιπλούμενη συσκευή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.