19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Πραγματοποιούμε λήψη λιγότερων παιχνιδιών για κινητά καθώς τελειώνουν τα lockdown και ανεβαίνει ο πληθωρισμός

    Οι καταναλωτές στις ΗΠΑ κατεβάζουν λιγότερα παιχνίδια για κινητά φέτος από πέρυσι, χάρη σε έναν συνδυασμό παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του τερματισμού των περιορισμών για τον COVID και του ταχέως αυξανόμενου πληθωρισμού.

    Από τα 14 είδη παιχνιδιών για κινητά που παρακολουθούνται από την εταιρεία ανάλυσης εφαρμογών Sensor Tower, μόνο ένα σημείωσε αυξημένες λήψεις το πρώτο εξάμηνο του 2022 και υπήρξε απότομη πτώση στα περισσότερα άλλα…

    Το είδος Action ήταν το μόνο που σημείωσε ετήσια αύξηση στις λήψεις τόσο σε iOS όσο και σε Android.

    Η κατηγορία αθλητισμός κράτησε την θέση του, με λήψεις σταθερές, ενώ οι κατηγορίες Simulation, Puzzle και Shooter παρουσίασαν μέτρια μείωση. Από εκεί και πέρα ​​τα πράγματα χειροτερεύουν σταδιακά.

    Η εικόνα είναι ακόμη πιο ζοφερή όταν εξετάζουμε τα έσοδα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.