Ποιος θα ενσαρκώσει τον Steve Jobs;

0
209

Screen-Shot-2014-10-02-at-6.46.16-PM-640x397

Μεγάλα πηγαδάκια συζήτησης έχουν ξεκινήσει να δημιουργούνται τον τελευταίο καιρό στο Hollywood. Ο λόγος είναι για το ποιος θα είναι τελικά ο επίλεκτος της Sony που θα ενσαρκώσει τον Steve Jobs στην επερχόμενη ταινία.

Ο Aaron Sorkin έχει ολοκληρώσει το σενάριο και έτσι το όνομα του ηθοποιού μένει για να ξεκινήσει σιγά σιγά η παραγωγή. Αρχικά η φήμη για τον Christian Bale και τον σκηνοθέτη David Fincher δεν ευόδωσαν καρπούς για κανέναν από τους δύο άντρες. Το τελευταίο όνομα που ακουγόταν ήταν αυτό του Leonardo DiCaprio αλλά πλέον και αυτός όπως όλα δείχνουν απομακρύνεται μιας και έχει αποφασίσει να κάνει μια παύση ξεκούρασης από την ηθοποιία.

Ο σκηνοθέτης του Slumdog Millionare και της επερχόμενη ταινίας του Jobs Danny Boyle ακόμα γλυκοκοιτάζει την ιδέα του Bale ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει ονόματα όπως αυτά του Matt Damon και Ben Affleck.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter:

“Με την φυγή του DiCaprio το στούντιο κοιτάει άλλους υποψηφίους που θα ενσαρκώσουν τον μεγάλο ηγέτη της Apple στην επερχόμενη ταινία. Ο Christian Bale είναι στην κορυφή της λίστας της Sony μαζί με τους Matt Damon, Ben Affleck και Bradley Cooper (ο Affleck μάλλον δύσκολα θα αποδεχτεί μιας και πρόσφατα υπέγραψε για το νέο θρίλερ με την ονομασία The Accountant).”

Στο βάθος της αναζήτηση πολλοί είναι και εκείνοι που πιστεύουν πως η έκπληξη μπορεί να γίνει με τον Daniel Day-Lewis.

Σχολιασμός στο φόρουμ