24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Ποια είναι η νέα μυστηριώδης συσκευή της Apple με Bluetooth και NFC;

    airport-teardown

    Μια μυστηριώδης, χαμηλής κατανάλωσης ασύρματης συσκευής από την Apple πέρασε πρόσφατα το τεστ για δέχτηκε έγκριση από το Federal Communications Commission (FCC) κάτι και το οποίο σημαίνει πως μπορεί να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στους επόμενους μήνες.

    Η κωδική ονομασία του μοντέλου είναι “A1844”, και έχει ενσωματωμένα Bluetooth για ασύρματη σύνδεση και ενώ έχει βαθμονόμηση μεταξύ NFC 100mA και 700mA (από 5.5V μέχρι 13.2V).

    apple-fcc-fiing-a1844-device

    Το κάτω μέρος της είναι ορατό όπου φαίνονται και οι πιστοποίησης της FCC αλλά δεν γνωρίζουμε κάποιες άλλες πληροφορίες για τις διαστάσεις της, τον σκοπό της ή το όνομα της με το οποίο θα γίνει γνωστή.

    Το γεγονός ότι έχει υποστήριξη NFC δεν σημαίνει απαραίτητα υποστήριξη Apple Pay μιας και το NFC θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την βοήθεια δημιουργίας μιας ασφαλούς ασύρματης σύνδεσης για κοντινές συσκευές.

    Κάποια θεώρησαν πως αυτή η συσκευή ίσως είναι το επόμενης γενιάς Apple Watch αλλά οι βίδες στο κάτω μέρος που φαίνονται δεν υποδεικνύουν κάτι τέτοιο.

    Μια θεωρία θέλει αυτή την συσκευή να είναι η απάντηση της Apple στο Amazon Echo κάτι το οποίο είχε αναφέρει και το Bloοmberg που πίστευε πως η Apple ήδη τεστάρει μια τέτοια συσκευή.

    Επίσης μπορεί να είναι μια νέα έκδοση του Apple TV, μια νέα έκδοση του Airport Time Capsule ή ακόμη και απλά μια νέα συσκευή πληρωμών για τα καταστήματα της Apple…..

    Μπορεί βέβαια να μην είναι τίποτα από τα παραπάνω και η Apple μέσα στους επόμενους μήνες να μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη!

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles