15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε την iOS 10.0.2 με διορθώσεις σφαλμάτων

    ios-10-0-2-iphone-7-jet-black

    H Apple μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη αναβάθμιση για το νέο της λογισμικό που έχει να κάνει με την διόρθωση ορισμένων bugs και είναι η 10.0.2 έκδοση για iPhone, iPad, και iPod touch.

    Η σημερινή αναβάθμιση εστιάζει κατά κύριο λόγο σε 3 μεγάλα bugs με το πρώτο να έχει να κάνει με τα Lightning ακουστικά. Το πρόβλημα είχε να κάνει με την μη ορθή χρήση των playback δυνατοτήτων τους ενώ ήταν συνδεμένα στην Lightning θύρα. Το δεύτερο έχει να κάνει με την εφαρμογή Photos που κάποιοι χρήστες ανέφεραν πως έκλεινε αυτόματα όταν γύριζαν στην iCloud Photo βιβλιοθήκη τους και το τρίτο είχε να κάνει με την ενεργοποίηση κάποιων extensions εφαρμογών.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles