22.4 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Ο Zuckerberg κατηγορεί την Apple πως έχει στόχο να παρέμβει στην Facebook εξαιτίας ανταγωνιστικών θεμάτων

    Ο Mark Zuckerberg δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Apple. Με την Apple να πιέζει επιθετικά για την προστασία των δεδομένων των καταναλωτών ο CEO της Facebook πιστεύει πως αυτές οι ενέργειες είναι άκρως ανταγωνιστικές για το κοινωνικό δίκτυο του.

    Στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων χθες ο Zuckerberg κατηγόρησε την Apple για τις νέες αλλαγές γύρω από το IDFA (IDentifier For Advertisers) τονίζοντας πως αυτές γίνονται ξεκάθαρα για να δεχτεί πλήγμα το επιχειρηματικό του μοντέλο και όχι για την προστασία της ιδιωτικότητας των καταναλωτών.

    “Η Apple μπορεί να λέει πως κάνει όλα αυτά για να βοηθήσει τους ανθρώπους, αλλά η κίνηση έχει ξεκάθαρα ανταγωνιστικά κίνητρα.”

    Ονόμασε μάλιστα την Apple ως έναν από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της Facebook παρά το γεγονός πως το κοινωνικό του δίκτυο βασίζεται στο iPhone και στο iOS.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.