Thursday, May 28, 2020

Ο Steve Wozniak πιστεύει πως ο Stebe Jobs θα ήταν περήφανος με την Apple σήμερα [Video]

O συνιδρυτής της Apple Steve Wozniak παραχώρησε σήμερα μια νέα συνέντευξη στο CNBC. Σε αυτή την συνέντευξη μίλησε για αρκετά θέματα και μέσα σε αυτά ήταν και η άποψη του για την Apple του σήμερα.

Ο Woz τόνισε πως αγαπάει το γεγονός πως η Apple συνεχίζει να βάζει τους ανθρώπους πάνω από την τεχνολογία αναφέροντας μάλιστα πως ο Steve Jobs θα ήταν πολύ χαρούμενος με την Apple σήμερα.

“Πιστεύω πως θα ήταν πολύ χαρούμενος και περήφανος με την εταιρεία σήμερα και με το γεγονός ότι βάζει τους ανθρώπους πάνω από την τεχνολογία. O Steve πάντα σκεφτόταν με αυτό τον τρόπο. Οι χρήστες πρέπει να είναι πιο σημαντικοί από ότι η ίδια η τεχνολογία. Δεν πρέπει να είσαι θύμα της τεχνολογίας και του τι μπορεί να κάνει. Θα πρέπει να ζεις την ζωή σου σαν άνθρωπος με τον πιο ανθρώπινο δυνατό τρόπο.”

Ανέφερε επίσης ότι οι άλλοι κατασκευαστές smartphones δεν καινοτομούν στην πραγματικότητα. Αντί αυτού παρουσιάζουν χαρακτηριστικά που είναι αστεία. Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με τον ίδιο η Apple εστιάζει στην καινοτομία με τέτοιο τρόπο που επηρεάζει αυτή οτιδήποτε κάνουμε καθημερινά. Για παράδειγμα ανέφερε πως σε πολλά Android smartphones μπορείς να χαμογελάσεις και να κάνεις έτσι μια λήψη μια φωτογραφίας. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό αστείο και δεν έχει κάποια καινοτομία.

Σε ότι αφορά την πραγματική καινοτομία που αλλάζει ζωές Woz χρησιμοποίησε το Apple Pay και το Touch ID ως τέτοια παραδείγματα.

“Όλοι οι άλλοι κατασκευαστές κινητών ξεκίνησαν να αντιγράφουν την Apple. Η Apple ήταν η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε ένα πραγματικό εύχρηστο και πλήρως λειτουργικό σύστημα πληρωμών. Μην ανοίγεις το τηλέφωνο σου, μην το ξεκλειδώνεις, μην ψάχνεις να βρεις μια εφαρμογή, μην πληκτρολογείς έναν αριθμό PIN κάρτας. Απλά κράτα το τηλέφωνο σου πάνω από μια συσκευή και τοποθέτησε το δάχτυλο σου σε συγκεκριμένο σημείο για να επαληθεύσεις τα στοιχεία σου και να ολοκληρώσεις την συναλλαγή σου.”

Dimitris Georgoulas
O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

Η LG πήρε παραγγελία για 20M OLED iPhone οθόνες φέτος βάζοντας τέλος στο μονοπώλιο...

Αν και η Samsung μέχρι και σήμερα είχε την αποκλειστικότητα ως προς την προμήθεια OLED οθονών για της ναυαρχίδες της Apple είχαμε...

Η Apple σταμάτησε να υπογράφει την iOS 13.4.1, μην επιτρέποντας τα downgrades από την...

Η Apple την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε την iOS 13.5 στο ευρύ κοινό φέροντας νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στο παρασκήνιο.

Το iPhone 11 αντικαθιστά το iPhone XR ως το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις...

Το iPhone 11 ήταν εκείνο το smartphone που σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως το πρώτο τρίμηνο του 2020 σύμφωνα με την εταιρεία...

Αυτά τα jailbreak tweaks δείχνουν γιατί το jailbreak είναι εδώ για να μείνει |...

Πλέον με την ευρεία διάθεση του unc0ver 5 jailbreak που καλύπτει όλες τις συσκευές που έχουν εγκατεστημένη την iOS 13.5 μια νέα...

Apple Pro Display XDR | Βραβεύτηκε ως η καλύτερη οθόνη της χρονιάς

Η Apple την περσινή χρονιά κυκλοφόρησε την Pro Display XDR - την απάντηση της στον χώρο των οθονών που απευθύνονται σε επαγγελματίες...

Οι παραβιάσεις δεδομένων έχουν πολλαπλά κόστη

Τα περιστατικά ψηφιακής ασφάλειας δεν κοστίζουν στις επιχειρήσεις μόνο σε χρήμα. Συχνά συμβάλουν και σε μια αρνητική εργασιακή εμπειρία, η οποία με...
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!