17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο Jony Ive είχε συμμετοχή στην σχεδίαση του M1 iMac αλλά δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για αυτή

    Ο νέος ανασχεδιασμένος iMac στον τομέα της σχεδίασης του ή τουλάχιστον μέρος αυτής βασίστηκε στην εταιρεία που έχει ο Jony Ive. Το Wired αναφέρει πως παρά το γεγονός ότι ο Ive έχει αποχωρήσει από την Apple το 2019 ήταν εκείνος που πρώτος σχεδίασε το σασί για νέα iMac.

    Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες. Η Apple δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο πέρα από ένα γενικό ότι “έχει δουλέψει πάνω σε αυτό”.

    Από το δημοσίευμα του Wired:

    “Ο Jony Ive είχε συμμετοχή στον σχεδιασμό του νέου iMac παρά το γεγονός ότι έφυγε από την Apple το 2019. Ο σχεδιασμός ενός νέου hardware είναι μια διαδικασία που παίρνει πολύ χρόνο και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη που οι ιδέες του Ive έχουν περάσει στο νέο iMac. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι βέβαια πως η Apple δεν επιβεβαιώνει ούτε όμως και ακυρώνει το γεγονός αυτό. Απλά αναφέρει πως ο Ive δούλεψε σε αυτό το project.”

    Ο σχεδιασμός νέο συσκευών της Apple είναι γνωστό πως παίρνει χρόνια ολόκληρα και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη πως ο Ive είχε συμμετοχή στον σχεδιασμό του νέου iMac το 2018 και 2019 πριν αποχωρήσει από την εταιρεία.

    Να θυμίσουμε πως ο Ive έφυγε από την Apple να δημιουργήσει την δική του ανεξάρτητη εταιρεία με την ονομασία LoveFrom. Έχει αναφερθεί πως η Apple θα ήταν από τους βασικούς πελάτες αυτής της εταιρείας. Ακόμη όμως δεν γνωρίζει κανένας σε τι επίπεδο είναι αυτή η σχέση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.