21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Samsung ξεκίνησε την παραγωγή των LTPO 120Hz οθονών για τα iPhone 13 Pro

    Μια νέα αναφορά από την παραγωγή αλυσίδα της Apple μας έρχεται από το The Elec τονίζοντας πως η Samsung Display και η LG Display έχουν ξεκινήσει την παραγωγή οθονών που θα ενσωματωθούν στα iPhone 13 και iPhone 13 Pro.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα iPhone 13 Pro θα έχουν μια νέα LTPO τεχνολογία με υποστήριξη ProMotion στα 120Hz.

    Η LG Display θα παράγει τις OLED οθόνες των iPhone 13 και iPhone 13 mini ενώ η Samsung θα αναλάβει εκείνες των iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max.

    Το δημοσίευμα κάνει λόγο πως η παραγωγή έχει ξεκινήσει ένα μήνα νωρίτερα από ότι είχαμε πέρυσι για την iPhone 12 σειρά. Να θυμίσουμε πως πέρυσι η Apple είχε θέματα με την πανδημία και την διάθεση των νέων iPhone συσκευών της στην αγορά. Έτσι η εταιρεία φαίνεται πως προσπαθεί να αποφύγει τέτοια προβλήματα φέτος ξεκινώντας τις γραμμές παραγωγής της νωρίτερα ειδικά μιας και η παγκόσμια έλλειψη σε chip είναι ο νέος μεγάλος πονοκέφαλος της.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.