20.1 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Ο Jony Ive έκανε μια ομιλία γεμάτη συναίσθημα στο πανεπιστήμιο καλών τεχνών της Καλιφόρνια [Βίντεο]

    Το 2019 ο Jony Ive αποχώρησε από την Apple μετά από 20 χρόνια στην εταιρεία για να δημιουργήσει την δική του ανεξάρτητη εταιρεία με την ονομασία LoveFrom. Έκτοτε δεν έχουμε ακούσει πολλά για αυτόν αλλά πρόσφατα έδωσε μια ομιλία στο πανεπιστήμιο καλών τεχνών στην Καλιφόρνια.

    Κατά την ομιλία του ο Ive, που το δόθηκε και τιμητικά το δίπλωμα του διδάκτορα εκεί, μίλησε με συναίσθημα στους τελειόφοιτους. Εστίασε στις δυσκολίες των φοιτητών κατά την διάρκεια της πανδημίας και παρά το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε στην Apple αξίζει να δείτε την ομιλία του.

    Όταν ο Ive αποχώρησε από την Apple το 2019 είχε ο ίδιος αναφέρει πως θα συμμετείχε στην εταιρεία για πολλά πολλά χρόνια ακόμη. Παρά αυτή του την υπόσχεση δεν είναι ξεκάθαρο αυτή την στιγμή το πόσο κοντά ο Ive και η Apple συνεργάζονται πλέον.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.