16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Οι developers δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την App Analytics υπηρεσία

    12744-6942-screen-shot-2015-04-30-at-1-06-13-pm-l-640x416

    Σήμερα η Apple έδωσε πρόσβαση στους προγραμματιστές της στο νέο Analytics εργαλείο για το App Store. Αρχικά το εργαλείο αυτό είχε ανακοινωθεί στο περσινό WWDC – ένα εργαλείο που επιτρέπει στους προγραμματιστές να βλέπουν σημαντικά αναλυτικά στοιχεία για τις εφαρμογές τους στο App Store όπως πως οι άνθρωποι τις βρήκανε, πόσο συχνά τις χρησιμοποιούνε και πολλά ακόμη.

    Οι πρώτες εντυπώσεις τώρα των ίδιων των προγραμματιστών που ξεκινήσαν να χρησιμοποιούν αυτή την νέα υπηρεσία ήταν ιδιαίτερα θερμές και καλές.

    “Κανένα άλλο εργαλείο ανάλυσης τρίτου δεν μπορεί να συγκριθεί πλέον με την νέα αυτή υπηρεσία της Apple” δηλώνει με έμφαση ο  App Store προγραμματιστής Akhil Tolani, που οι εφαρμογές του έφτασαν στις 1 εκατομμύριο λήψεις.

    Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως το νέο εργαλείο δείχνει App Store προβολές μιας εφαρμογής και έτσι μπορεί να έχει εικόνα πόσοι άνθρωποι έχουν δει μια εφαρμογή του – κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο μιας και κατόπιν ο προγραμματιστής μπορεί να αλλάξει τα metada αν δει για παράδειγμα πως δεν έχει ένα ελκυστικό νούμερο.

    Οι λήψεις και η κίνηση επίσης χωρίζονται πλέον ανά χώρα και περιοχή κάτι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles