14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Οι υπηρεσίες της Apple έχουν συγκεντρώσει πάνω 585 εκατομμύρια επί πληρωμή συνδρομητές

    Στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων χθες ο Tim Cook ανέφερε πως η Apple πλέον έχει 585 εκατομμύρια επί πληρωμή συνδρομητές για όλες τις υπηρεσίες όπως οι Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+, Apple News+, Apple Card, iCloud κ.α.

    Τα έσοδα των υπηρεσιών της Apple έφτασαν τα $14.5 δις στο οικονομικό τρίμηνο του Σεπτεμβρίου σε αντιστοίχιση με τα $12.5 δις εσόδων την ίδια περίοδο πέρυσι. Η Apple ανέφερε πως πλέον ο στόχος των 600 εκατομμυρίων συνδρομητών θα επιτευχθεί μέχρι το τέλος του 2020.

    Το AppleInsider αναφέρει:

    “Οι υπηρεσίες της Apple σε όλες τις περιοχές παγκοσμίως σημείωσαν ρεκόρ το τρίμηνο του Σεπτεμβρίου. Σε ετήσια βάση οι επί πληρωμή συνδρομητές των υπηρεσιών της Apple αυξήθηκαν κατά 135 εκατομμύρια δείχνοντας μια ανοδική πορεία της τάξης του 25% σε ετήσια βάση.”

    Ένας λόγος που η Apple μπόρεσε να αναπτύξει τόσο πολύ τις υπηρεσίες της είναι οι ενεργές iOS συσκευές που υπάρχουν αυτή την στιγμή παγκοσμίως και οι οποίες έχουν ξεπεράσει το 1 δις!!.

    Μάλιστα ο Apple αναλυτής της Above Avalon, Neil Cybart, “13 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του iPhone στην αγορά, η συσκευή παραμένει η πιο δημοφιλής smartphone συσκευή στον κόσμο.”.

    Όταν λοιπόν η Apple έχει μια τόσο τεράστια βάση καταναλωτών που χρησιμοποιούν τις συσκευές της ενώ παράλληλα η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, είναι ευκολότερο να αυξήσει αυτά τα νούμερα.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.