Οι μπαταρίες αντικατάστασης του Note 7 παίρνουν και αυτές φωτιά!!

0
267

160927142551-samsung-note-7-fire-1-780x439-780x439

Η Samsung είχε σίγουρα την ελπίδα πως ο εφιάλτης του Galaxy Note 7 θα τελείωνε όταν ολοκλήρωσε ζήτηση επιστροφής των συσκευών που είχαν πουληθεί εξαιτίας τις φωτιάς που έπαιρναν κατά την διάρκεια της φόρτισης δημιουργώντας πανικό στους χρήστες που είδαν ακόμη και Jeep να καίγονται εξαιτίας αυτής της ανάφλεξης της συσκευής.

Δυστυχώς όμως το πρόβλημα που εντοπίστηκε στις μπαταρίες των συσκευών δεν λύθηκε μιας και οι νέες που θα αντικαθιστούσαν τις παλαιές παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα.

Ο 25 χρόνος Hui Renjie παρήγγειλε το Samsung Galaxy Note 7 την Κυριακή και είχε την “χαρά” να το παραλάβει άμεσα. Το βράδυ όμως και ενώ φόρτιζε την συσκευή του έντρομος είδε πως αυτή τυλίχτηκε στις φλόγες.

“Έχουμε επικοινωνήσει με τον καταναλωτή και θα κάνουμε μια σειρά ενδελεχών τεστ για να δούμε τι πρόβλημα παρουσίασε η συσκευή” αναφέρει χαρακτηριστικά η Samsung.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως Note 7 που αντικαταστάθηκαν με τις νέες μπαταρίες παρουσιάσαν πρόβλημα. Χθες υπήρχαν πολλές αναφορές που νέα Note 7 ζεσταινόντουσαν υπερβολικά γρήγορα και έχαναν άμεσα την αυτονομία τους.

Η Samsung βιάστηκε χθες να πει πως αυτά ήταν μόνο μεμονωμένα περιστατικά.

Η Samsung φέρετε να τραβάει όλα αυτά με το Note 7 μιας και άσκησε απίστευτη πίεση στην γραμμή παραγωγής της έτσι ώστε η νέα ναυαρχίδα της να εμφανιστεί στην αγορά όσο πιο νωρίς από το iPhone 7.

Μια απόφαση που τελικά είχε καταστροφικά αποτελέσματα τόσο οικονομικά όσο πολύ περισσότερο στην εικόνα της εταιρείας και του νέου Note 7.

Σχολιασμός στο φόρουμ