23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Nvidia ψάχνει μηχανικούς software για τα “επόμενης γενιάς Apple προϊόντα”

    imac-late-2015-family-001

    Η Apple και ο γίγαντας γραφικών που ακούει στο όνομα Nvidia εδώ και χρόνια είχαν μια πολύ καυτή σχέση, με την Apple να εναλλάσσει μεταξύ Nvidia και AMD σε ότι έχει να κάνει με τις κάρτες γραφικών για τα Mac της. Αυτή την στιγμή τα τωρινά Mac είτε έρχονται με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της Intel ή με μια από την AMD.

    To παραπάνω όμως μπορεί σύντομα να αλλάξει.

    Όπως πρώτος αναγνώρισε ο Mark Gurman του Bloomberg η Nvidia αναζητάει μηχανικούς software με σκοπό την παραγωγή μελλοντικών καινοτόμων προϊόντων για την Apple.

    There are three current job listings on Nvidia’s database referencing Apple, with the latest one appearing last week. All three job listings for the Santa Clara, California-based company cite software development for the Mac, while one specifies an Nvidia Mac graphics driver team, pointing to the potential of Nvidia chipsets returning to the Apple computers. Nvidia and Apple both declined to comment.

    H μια μάλιστα θέση εργασίας είναι για έναν μηχανικό με γνώσεις στην Metal και το OpenCL ο οποίος θα δουλεύει κοντά με μια ομάδα που θα δει αυτές τις δυνατότητες για Mac συστήματα.

    Η Apple εδώ και καιρό φημολογείται πως θα κάνει μια μεγάλη στροφή στον τομέα των γραφικών για τα Mac της έτσι ώστε να ανεβάσει στα ύψη τις επιδόσεις των γραφικών των μελλοντικών μηχανημάτων.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles