17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ξεκίνησε η διαφημιστική καμπάνια του Apple Watch στην Αμερική

    candice-apple-watch

    Μετά την εμφάνιση του Apple Watch στο εξώφυλλο του Vogue στην Κίνα ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν το Apple Watch ξεκινήσει να εμφανίζεται και σε αμερικανικά περιοδικά.

    Το τεύχος λοιπόν Μαρτίου του Self μας παρουσιάζει στο εξώφυλλο του το μοντέλο της Victoria Secret, Candice Swanepoel, που στο χέρι της φοράει ένα Apple Watch.

    H έκδοση του Apple Watch που παρουσιάζετε είναι η βασική sport που θα στοιχίσει περί τα $349 και θα είναι διαθέσιμη τον Απρίλιο.

    Η Apple προσπαθεί πάρα πολύ δυνατά να μπει στον χώρο της μόδας με το Watch και για αυτό εδώ και μήνες έχει προσλάβει και εντάξει στο δυναμικό της υψηλόβαθμα στελέχη από οίκους μόδας όπως οι Yves St Laurent Group και Burberry.

    Η πρώτη επίσημη παρουσίαση στο ευρύ κοινό του Apple Watch έγινε στο Παρίσι πριν μερικούς μήνες στην boutique της Colette κατά την εβδομάδα μόδας εκεί.

    Ο τομέας υγείας είναι μεγάλο στοιχείο του Apple Watch και έτσι το τεύχος του Self τονίζει αυτή την πτυχή του smartwatch στο άρθρο του.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles