18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Νεαρός πέφτει νεκρός μετά από προσπάθεια εύρεσης του iPhone του

    Jeremy-Cook

    Έχουμε γράψει και ακούσει πολλές ιστορίες επιτυχίας όπου χρήστες χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως το Find My iPhone καταφέρνουν να εντοπίσουν την χαμένη ή κλεμμένη συσκευή τους και τελικά να την παίρνουν εκ νέου στην κατοχή τους.

    Είναι όμως πολύ εύκολο να ξεχάσει κάποιος πως κάτι τέτοιο κρύβει και κινδύνους, κάτι το οποίο φέρνει στο προσκήνιο ο θάνατος ένας Καναδού εφήβου με το όνομα Jeremy Cook.

    O άτυχος νέος αφού εντόπισε την smartphone συσκευή του σε συγκεκριμένη διεύθυνση, ήρθε αντιμέτωπος με 3 ανθρώπους και τελικά στην προσπάθεια του να πάρει πίσω την συσκευή του πυροβολήθηκε και άφησε την τελευταία του πνοή δευτερόλεπτα μετά.

    Το ηθικό δίδαγμα της τραγικής αυτής ιστορίας είναι πως ποτέ δεν θα πρέπει να έρχεστε αντιμέτωποι με αυτούς που βρήκαν ή ακόμη χειρότερα έκλεψαν την συσκευή σας. Ο καλύτερος τρόπος είναι να προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή μαζί τους με άλλους τρόπους όπως το μήνυμα που μπορείτε να αφήσετε μέσω του Find My iPhone στην lock screen της χαμένης ή κλεμμένης συσκευής σας.

    Επίσης σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ειδοποιήσετε και τις αρχές και φυσικά ποτέ μην πάτε μόνοι σας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles