Μια μητέρα από την Oklahoma αναγνωρίζει πως το Apple Watch αναγνώρισε με επιτυχία τον μη φυσιολογικό ρυθμό του 13 παιδιού της. Ο Skylar Joslin λοιπόν καθόταν στην τάξη του όταν το Apple Watch του του έδειξε πως οι καρδιακοί παλμοί του ήταν 190 το λεπτό.

“Ο Skylar καθόταν στην τάξη του τον Απρίλιο όταν το Apple Watch του τον ειδοποίησε πως οι καρδιακοί του παλμοί είχαν φτάσει στο 190. Αμέσως με ειδοποίησε λέγοντας μου και πως εκείνη την στιγμή δεν έκανε καμία απολύτως δραστηριότητα στο σχολείο του.”

Η Liz, η μητέρα του, όπως ήταν φυσικό πήγε άμεσα στο σχολείο και πήρε τον Skylar και τον πήγε στα επείγοντα. Κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο οι καρδιακοί του παλμοί έφτασαν μέχρι και τους 280. Οι γιατροί άμεσα διέγνωσαν πως ο Skylar είχε ένα είδος ταχυκαρδίας που έκανε την καρδιά του χωρίς λόγο να ανεβάζει παλμούς.

Τελικά οι γιατροί επανέφεραν τους καρδιακούς παλμούς του Skylar στο φυσιολογικό για την ηλικία του μετά από προσπάθεια 7μιση ωρών.

Η ίδια η μητέρα του αναφέρει πως εντυπωσιάστηκε πως το Apple Watch είχε τόσο θετική συμμετοχή στην υγεία του παιδιού της.

“Αν δεν του είχε αγοράσει το Apple Watch δεν νομίζω να γνωρίζαμε για αυτή την πάθηση του τόσο σύντομα…”