14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Κρυμμένο “iPad Pro” πληκτρολόγιο υπάρχει στον κώδικα του iOS 9

    Keyboard-improvements

    Όπως έχουμε αναφέρει ήδη η Apple πλέον έχει αφήσει να εννοηθεί πως κάτι “μεγαλύτερο” έρχεται στον χώρο του iPad. Αρχικά είχαμε δει μια νέα τεχνολογία της Apple για  predictive κείμενο να κάνει την εμφάνιση της στο WWDC μαζί με sessions της Apple που έκαναν λόγο για μια καλύτερη τεχνολογία αναγνώρισης της οθόνης αφής στο iOS 9.

    O iOS προγραμματιστής Steve Troughton Smith ανακάλυψε στον κώδικα του iOS 9 και κάτι εξίσου σημαντικό και με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο λόγος για ένα πληκτρολόγιο με μεγαλύτερο πλάτος πλήκτρων και μια νέα σειρά με σύμβολα.

    iOS-9-iPad-Pro-keyboard-image-001

    Το κρυμμένο αυτό πληκτρολόγιο βρίσκεται στο UIKeyboard framework και προσθέτει νέα Tab και Caps Lock πλήκτρα για αναλύσεις μάλιστα μεγαλύτερες από τις 2,048χ1,536 pixel που έχουμε στα τωρινά iPad.

    iOS-9-iPad-Pro-keyboard-image-002

    Όπως επίσης μπορούμε να δούμε έχουμε μια πρόσθετη σειρά με σύμβολα για πρόσβαση σε χαρακτήρες όπως οι @, #, $, %, ^, &, * – Το πληκτρολόγιο που υπάρχει τώρα στα iPads φαίνεται στην αρχική φωτογραφία του άρθρου.

    Τόσο τα Tab  και  Gaps Lock πλήκτρα όπως γνωρίζουμε βρίσκονται σε hardware πληκτρολόγια μέχρι στιγμής.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles