14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Και εγένετο Apple Watch!

    a27051b8-bb6e-4c82-a8db-0f0265d0d0c5

    Με μεγάλη του χαρά ο CEO της Apple έδωσε σήμερα στον λαό το Apple Watch! Και πως να μην έχει άλλωστε τεράστια χαρά μιας και το bonus του θα απογειωθεί φέτος με τις τρελές και άπιαστες τιμές που έχει το Apple Watch. Το ζητούμενο βέβαια είναι να πουλήσει, αλλά όσοι παρακολουθείτε την πορεία αυτής της εταιρείας δεν νομίζω να έχετε αμφιβολίες πλέον……

    Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας δούμε τελικά τι είναι αυτό το Apple Watch. Να θυμίσουμε σε όλους σας ότι είχαμε πάρει μια πρώτη γεύση από το event του Φθινοπώρου και σήμερα είχαμε τα επίσημα εγκαίνια – αν προτιμάτε- του πολυαναμενόμενου νέου gadget της Apple. Κατ’ αρχήν να πούμε ότι το Apple Watch δεν είναι για τον καθένα. Και εξηγούμαι λέγοντας σας ότι μπορεί να δουλεύει ΜΟΝΟ με iPhone διότι οι εφαρμογές που αναπτύσσονται/θα αναπτυχθούν θα τρέχουν στο iPhone και ένα UI αυτών θα βρίσκεται στο Apple Watch.

    Τι θα κάνει θα με ρωτήσετε πολλοί. Ας δούμε λοιπόν κάποια από τα χαρακτηριστικά του, ξεκινώντας με την αυτονομία του να σας πούμε ότι αυτά που θα κάνει, θα τα κάνει για 18 ώρες μόνο. Μετά θα πρέπει να το κολλήσετε στον επαγωγικό φορτιστή-μαγνήτη και να περιμένετε για 2 ώρες. Η αυτονομία του λοιπόν και ανάλογα με την χρήση θα περιορίζεται σε 1 ημέρα.

    Στην διάρκεια αυτής της ημέρας θα μπορείτε να έχετε όλες τις γνωστές αλληλεπιδράσεις : θα έχετε τις γνωστοποιήσεις στην οθόνη του από μηνύματα,mails,facebook,twitter, instagram κ.α. Επισής θα μπορείτε να απαντήσετε τις κλήσεις σας μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου και ηχείου.

    Θα μπορείτε να πληρώσετε φυσικά (αν είστε στις ΗΠΑ ή σε κάποια μεγάλη Ευρωπαϊκή χώρα) όλες τις συναλλαγές σας, να επιβιβαστείτε στην πτήση σας (εννοείται αν ζείτε στις ΗΠΑ  ή σε κάποια μεγάλη Ευρωπαϊκή χώρα), να ξεκλειδώσετε το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας χωρίς να περάσετε από την reception (εννοείται αν ζείτε στις ΗΠΑ  ή σε κάποια μεγάλη Ευρωπαϊκή χώρα) και να αγοράσετε ένα κουτάκι Coca-Cola από αυτόματο πωλητή μέσω του Apple Pay (μην με ρωτάτε που πρέπει να ζείτε το έχετε καταλάβει ήδη) …….

     

    Προφανώς και όσοι από εσάς αθλείστε θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για να καταγράφετε τα ρεκόρ που καταρρίπτετε (λέμε τώρα) εκτός κι ΑΝ ασχολείστε μα αθλήματα του υγρού στίβου μιας και το Apple Watch δεν είναι waterproof αλλά water & splash resistant. Δηλαδή σε απλά Ελληνικά σημαίνει ότι μπορείτε να το φοράτε όταν τρέχετε στην βροχή ή κάνετε σκι και χιονίζει αλλά για καταδύσεις και κολύμπι δεν ενδείκνυται. Συγκεκριμένα όσοι μπείτε στο online store θα δείτε ότι η Apple το χαρακτηρίζει σαν κατηγορία IPX7 . Επίσης θα θυμίζει σε όσους από εσάς δεν αθλείστε να σηκώνεστε που και που από το γραφείο σας ή από τον καναπέ και να κινήστε λιγάκι!!

    waterproof

     

    Θα μπορείτε επίσης να εξυπηρετείστε από την Siri απλά σηκώνοντας τον καρπό σας και φέρνοντας το ρολόι προς το στόμα σας και να δίνετε τις εντολές σας. Και όλα αυτά θα μπορέσετε να τα κάνετε πραγματικότητα από τις 24 Απριλίου που είναι διαθέσιμο προς πώληση στις 9 αυτές χώρες : Αυστραλία, Καναδάς, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

    siri

     

    Όσοι από εσάς λοιπόν θα βρίσκεστε σε κάποια από αυτές τις χώρες εκείνη την περίοδο, επισκεφθείτε ένα Apple Store και ετοιμαστείτε να κλάψετε γιατί οι τιμές είναι οι ακόλουθες:

    • η σπορ έκδοση θα κοστίζει 349$ για το μοντέλο των 38mm/γυναικείο , ενώ το μοντέλο των 42mm/ανδρικό θα είναι στα 399$
    • η βασική έκδοση θα κοστίζει 549$ για το μοντέλο των 38mm/γυναικείο και θα φτάνει άνετα στα 1049$ αναλόγως τι λουράκι θα επιλέξτε και αντίστοιχα το μοντέλο των 42mm/ανδρικό θα είναι από 599$ έως και 1099$
    • και για όσους έχουν μπάρμπα στο Dubai θα υπάρχει η Watch Edition σε περιορισμένα τεμάχια που θα ξεκινούν από τα 10.000$ και θα φτάνουν έως και 17.000$ !!

    Όσον αφορά τον φορτιστή (ναι δεν θα είναι δωρεάν) η τιμή του θα είναι στα 29$ για το γυναικείο μοντέλο και στα 39$ για το ανδρικό. Ενδεικτικά σας δίνουμε και κάποιες τιμές για τα λουράκια:

    • 38mm Midnight Blue Modern Buckle – Large – $249.00
    • 38mm Milanese Loop
      $149.00
    • 42mm Milanese Loop – $149.00
    • 42mm White Sport Band – $49.00
    • 38mm Link Bracelet – $449.00
    • 38mm White Sport Band – $49.00
    • 42mm Black Leather Loop – Medium – $149.00
    • 42mm Link Bracelet – $449.00
    • 42mm Black Leather Loop – Large – $149.00
    • 38mm Midnight Blue Modern Buckle – Small – $249.00
    • 38mm Black Classic Buckle – $149.00
    • 38mm Soft Pink Modern Buckle – Medium – $249.00
    • 42mm Black Classic Buckle – $149.00

    Τις απόψεις μου για το συγκεκριμένο προϊόν σας την έχω πει και την έχω γράψει αρκετές φορές γι’αυτό και δεν θα σας ζαλίσω. Όπως πάντα ιεραρχήστε τις ανάγκες σας, κάντε τους υπολογισμούς σας, πουλήστε κάποιο μέλος του σώματος σας αν χρειαστεί και αποφασίστε………..

    σχολιασμός στο φόρουμ

     

     

     

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles