15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Netflix δεν ανησυχεί καθόλου για τις νέες Apple και Disney streaming υπηρεσίες

    Η Netflix δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για τον ανταγωνισμό στον χώρο του βίντεο streaming. Στην αναφορά των οικονομικών αποτελεσμάτων του πρώτο τριμήνου του 2019, η εταιρεία αναφέρει πως δεν περιμένει ότι οι νέες υπηρεσίες της Apple και της Disney να έχουν επιπτώσεις στην δική της ανάπτυξη.

    “Πρόσφατα η Apple και η Disney παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις για συνδρομητικές υπηρεσίες βίντεο. Και οι δύο εταιρείες είναι κορυφαίες για τους καταναλωτές και είμαστε ενθουσιασμένοι για τον ανταγωνισμό που θα έχουμε. Μέσα από αυτόν θα κερδίσουν οι δημιουργοί περιεχομένου και οι ίδιοι οι καταναλωτές. Δεν περιμένουμε όμως αυτές οι νέες προσθήκες να επηρεάσουν την ανάπτυξη μας. Πιστεύουμε πως θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμεθα καθώς επενδύουμε περισσότερο στο περιεχόμενο και βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας στους καταναλωτές.”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles