Η iPhone 11 Pro Super Retina XDR οθόνη αναδείχθηκε η καλύτερη smartphone οθόνη με την υψηλότερη βαθμολογία από την DisplayMate

0
650

H Apple είχε τονίσει πως ένα από τα σημαντικά νέα χαρακτηριστικά των iPhone 11 Pro είναι η οθόνη του μιας και είναι η καλύτερη που έχει παρουσιάσει σε ένα iPhone. H Super Retina XDR οθόνη της Apple πήρε την μεγαλύτερη βαθμολογία που δόθηκε ποτέ σε μια smartphone οθόνη από την DisplayMate κερδίζοντας το βραβείο “Best Smartphone Display.”

To βραβείο αυτό για το iPhone 11 Pro είναι το δεύτερο διαδοχικό μιας και πέρυσι η Apple το είχε ξανακερδίσει με το iPhone XS. Φέτος οι βελτιώσεις στην οθόνη των iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max συμπεριλαμβάνουν μεγαλύτερα επίπεδα φωτεινότητας που φτάνει ακόμη και τα 1,200 nits και πολλά ακόμη.

“Η Super Retina XDR Οθόνη φέρνει όχι μόνο ένα αλλά δύο νέα ρεκόρ τόσο με τα επίπεδα φωτεινότητας όσο και με το πως αυτά δυναμικά αλλάζουν ανάλογα την χρήση της συσκευής και τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Φτάνει μέχρι τα 800 nits φωτεινότητας όταν ο χρήστης είναι σε εξωτερικό χώρο και στον ήλιο που είναι ιδανικά για λήψη φωτογραφιών αλλά και χρήστης της συσκευής κατά την διάρκεια κίνησης και φτάνει μέχρι τα 1,200 nits όταν ο χρήστης κάνει αναπαραγωγή δυναμικού εύρους περιεχομένου. Χωρίς υπερβολή είναι σαν να έχει την νέα Pro Display XDR που παρουσίασε η Apple μαζί με το επερχόμενο Mac Pro στο iPhone σου.”

Πιο αναλυτικά η DisplayMate αναφέρει:

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα αποτελέσματα των τεστ της DisplayMate εδώ