Η HTC αφήνει στην άκρη την σχεδιαστική της γραμμή για να αντιγράψει το iPhone

0
136

phpwekfe6-940x604

Ομολογουμένως αυτό ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε και όπως έχουμε πει αντικειμενικά πάντα μας άρεσε η σχεδιαστική γραμμή που είχε η HTC στις ναυαρχίδες της. Για να καταλάβετε τι εννοούμε όπως διέρρευσε σήμερα η εταιρεία αποφάσισε και αυτή να δημιουργήσει ένα ακόμη κλώνο ενός iPhone.

Φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν το φημολογούμενο HTC Aero που είναι σχεδόν ίδιο με το iPhone 6 σχεδόν σε όλα τα επίπεδα της σχεδιαστικής του γραμμής. Από το οπίσθιο σασί μέχρι και την κάμερα που προεξέχει λίγο.

Η σειρά HTC One ήταν μια από τις ομορφότερες στο στρατόπεδο του Android τα τελευταία τρία χρόνια αλλά φέτος οι χρήστες άσκησαν δριμύ κριτική για το One M9 γιατί έμοιαζε απελπιστικά το περσινό μοντέλο M8.

Αν επαληθευτούν οι παραπάνω εικόνες τότε όλα δείχνουν πως η HTC προς δική μας προσωπική απογοήτευση αλλά όχι μόνο αποφάσισε να αντιγράψει τον σχεδιασμό του iPhone 6.

Μάλιστα η ομοιότητες είναι τόσο μεγάλες που αν κάποιος βγάλει το logo της HTC από την συσκευή και το αντικαταστήσει με αυτό της Apple κάποιος θα μπορούσε εύκολα να πιστέψει πως η εν λόγω συσκευή είναι ένα iPhone πρωτότυπο από κάποιο κρυφό εργαστήριο στο Cupertino.

Σχολιασμός στο φόρουμ