Friday, July 26, 2024

Η Apple κυκλοφόρησε την 1η macOS Monterey public beta

Μετά την κυκλοφορία της 2ης beta στους προγραμματιστές αυτή την εβδομάδα η Apple και επίσημα κυκλοφόρησε την 1η public beta του επερχόμενου macOS Monterey. Το νέο λογισμικό λοιπόν είναι διαθέσιμο για τεστ και από μη προγραμματιστές και έρχεται με νέα χαρακτηριστικά όπως τα Focus mode, της εφαρμογή Συντομεύσεων, AirPlay στο Mac και πολλά ακόμη.

Η 1η αυτή public beta του macOS Monterey είναι πλέον διαθέσιμη από το Apple public beta website δωρεάν φυσικά και για όσους είναι εγγεγραμμένοι.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως δεν είναι καλή ιδέα να κάνετε εγκατάσταση αρχικών ειδικά εκδόσεων beta στο βασικό σας Mac μιας και αυτές έρχονται με bugs και θέματα σε επιδόσεις.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.