22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Parallels φέρνει τα Windows 11 στα Macs

    Μετά την υποστήριξη των Windows 10 σε Macs με τον Μ1 επεξεργαστή η Parallels επιβεβαίωσε σήμερα πως δουλεύει πάνω στην έλευση των Windows 11 για το macOS. Αυτό έρχεται μια εβδομάδα μετά την παρουσίαση των Windows 11 από την Microsoft.

    Σύμφωνα με το iMore, η Parallels επιβεβαίωσε πως η ομάδα τους κάνει ότι είναι δυνατό έτσι ώστε τα Windows 11 να βρούνε τον δρόμο τους σε Macs.

    “Από την στιγμή της ανακοίνωσης των Windows 11 η ομάδα μηχανικών της Parallels αναμένει την επίσημη Windows 11 Insider preview έκδοση έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα να μελετάει τις αλλαγές που φέρνει το νέο λογισμικό έτσι ώστε σύντομα να το κάνει διαθέσιμο σε μελλοντική Parallels Desktop αναβάθμιση.”

    Για τώρα το Prallels Desktop είναι στην έκδοση 16 και πλήρως συμβατό με την macOS Big Sur. Η εταιρεία έχει αναφέρει πως ήδη κάνει τεστ και με την macOS Monterey beta έτσι ώστε όταν αυτή κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.