Friday, May 17, 2024

Η Apple κυκλοφορεί την ενημέρωση υλικολογισμικού για τα AirPods Pro 2

Μια νέα ενημέρωση υλικολογισμικού είναι διαθέσιμη για το AirPods Pro 2 και οι σημειώσεις έκδοσης υποδεικνύουν ότι πρόκειται για μια βασική έκδοση “διορθώσεων σφαλμάτων και βελτιώσεων”.

Η Apple συνήθως δεν παρέχει λεπτομερείς σημειώσεις έκδοσης για το υλικολογισμικό AirPods, γεγονός που καθιστά δύσκολο τον προσδιορισμό του τι έχει πραγματικά αλλάξει σε κάθε έκδοση. Ο ιστότοπος υποστήριξης της Apple για εκδόσεις υλικολογισμικού AirPods αναφέρει ότι αυτή η έκδοση αφορά διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις.

Η έκδοση υλικολογισμικού είναι 5B58 και ισχύει μόνο για το μοντέλο AirPods Pro 2. Άλλα μοντέλα AirPods παραμένουν στο 4E71.

Ορισμένες ενημερώσεις υλικολογισμικού AirPods έχουν μειώσει τις δυνατότητες Active Noise Cancellation. Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί η Apple θα μείωνε αυτή τη λειτουργικότητα, αλλά οι εικασίες υποδηλώνουν ότι μια ενεργή αγωγή μπορεί να αναγκάσει την Apple να μειώσει το ANC για να κατευνάσει τις επιθέσεις που δέχεται από κατόχους με παραπλήσια διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Δεν υπάρχει επίσημη μέθοδος μη αυτόματης ενημέρωσης του υλικολογισμικού των AirPods, αλλά αντ’ αυτού είναι μια ενημέρωση υλικολογισμικού που εγκαθίσταται αυτόματα. Αυτό συμβαίνει όταν τα AirPods σας είναι συνδεδεμένα σε μια συσκευή iOS μέσω Bluetooth και βρίσκονται στη θήκη φόρτισης με επαρκή ισχύ.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.