Η Apple κυκλοφορεί τα Safari Technology Preview 3, iOS 9.3.2 public beta 3 & OS X 10.11.5 dev beta 3

0
122

low-power-mode-night-shift-ios-9-3-2-beta-2

H Apple ξεκίνησε την διάθεση της τρίτης αναβάθμιση του Safari Technology Preview, της iOS 9.3.2 public beta 3, και του OS X 10.11.5 developer beta 3.

Η σημερινή αναβάθμιση του πλοηγού Safari συμπεριλαμβάνει αλλαγές στο τρόπο με τον οποίο δουλεύει με τα JavaScript, CSS, web APIs, Web Inspector, ασφάλεια και τέλος προσβασιμότητα.

Η τελευταία beta του ios 9.3.2 τόσο στην developer όσο και στην public έκδοση της δεν έχει κάποιες σημαντικές αλλαγές μιας και φαίνεται ότι θα είναι περισσότερο μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στην απόκριση του λογισμικού. Σαν νέο χαρακτηριστικό ξεχωρίζει η δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης του Low Power Mode και Night Shift.

Η νέα beta στο OS X 10.11.5 εστιάζει και αυτή σε βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων και έτσι έχει να κάνει περισσότερο με το παρασκήνιο και λιγότερο με νέα χαρακτηριστικά.

Η τρίτη tvOS 9.2.1 beta για τους προγραμματιστές είναι επίσης διαθέσιμη.

Να τονίσουμε εκ νέου πως όλες αυτές οι beta δείχνουν να εστιάζουν περισσότερο σε διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις πριν η Apple παρουσιάσει τα νέα λογισμικά της στο φετινό WWDC.

Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε αυτές της beta μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Beta Software Program.