14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple κυκλοφορεί τα Safari Technology Preview 3, iOS 9.3.2 public beta 3 & OS X 10.11.5 dev beta 3

    low-power-mode-night-shift-ios-9-3-2-beta-2

    H Apple ξεκίνησε την διάθεση της τρίτης αναβάθμιση του Safari Technology Preview, της iOS 9.3.2 public beta 3, και του OS X 10.11.5 developer beta 3.

    Η σημερινή αναβάθμιση του πλοηγού Safari συμπεριλαμβάνει αλλαγές στο τρόπο με τον οποίο δουλεύει με τα JavaScript, CSS, web APIs, Web Inspector, ασφάλεια και τέλος προσβασιμότητα.

    Η τελευταία beta του ios 9.3.2 τόσο στην developer όσο και στην public έκδοση της δεν έχει κάποιες σημαντικές αλλαγές μιας και φαίνεται ότι θα είναι περισσότερο μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στην απόκριση του λογισμικού. Σαν νέο χαρακτηριστικό ξεχωρίζει η δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης του Low Power Mode και Night Shift.

    Η νέα beta στο OS X 10.11.5 εστιάζει και αυτή σε βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων και έτσι έχει να κάνει περισσότερο με το παρασκήνιο και λιγότερο με νέα χαρακτηριστικά.

    Η τρίτη tvOS 9.2.1 beta για τους προγραμματιστές είναι επίσης διαθέσιμη.

    Να τονίσουμε εκ νέου πως όλες αυτές οι beta δείχνουν να εστιάζουν περισσότερο σε διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις πριν η Apple παρουσιάσει τα νέα λογισμικά της στο φετινό WWDC.

    Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε αυτές της beta μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Beta Software Program.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles