18.7 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Έρευνα της αστυνομίας για πτώμα που βρέθηκε στα κεντρικά της Apple [Update]

    apple-headquarters-one-infinite-loop-cupertino-1-e1461775176792

    Το γραφείο του σερίφη της Santa Clara έχει προχωρήσει σε έρευνα για έναν πτώμα που βρέθηκε στα κεντρικά κτίρια της Apple σήμερα το πρωί και πιο συγκεκριμένα σε μια αίθουσα διαλέξεων.

    Οι πληροφορίες αυτή την στιγμή για αυτή την έρευνα είναι πολύ περιορισμένες και κανείς δεν γνωρίζει ακόμη αν πίσω από αυτό τον θάνατο υπήρχε κάποιος δόλος ή προήλθε από φυσικά αίτια.

    Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα στο κεντρικό κτίριο της Apple ενώ η ίδια η εταιρεία δεν έχει δώσει ακόμη κάποια πληροφορία για αυτό τον θάνατο και για το αν το άτομο που βρέθηκε νεκρό είναι υπάλληλος της εταιρείας.

    Περιμένουμε αργότερα και μια δημόσια τοποθέτηση της Apple σχετικά με το περιστατικό.

    [Updating]

    Εκπρόσωπος του σερίφη πριν από λίγο αποκάλυψε πως το πτώμα που όντως βρέθηκε αφορά έναν άντρα υπάλληλο της Apple ενώ στην σκηνή του θανάτου του βρέθηκε και ένα όπλό.

    Η Apple δεν έχει δηλώσει ακόμη κάτι επίσημα…

    Screen Shot 2016-04-27 at 21.57.36

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles