19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple κατασκευάζει τα δικά της ασύρματα ακουστικά;

    Motorola-Hint

    Η Apple φημολογείται ότι κατασκευάζει ένα σετ νέων ασύρματων ακουστικών που θα εφάπτονται μέσα στο αυτί του χρήστη μαζί με μια θήκη φόρτισης. Αυτό αναφέρει σε δημοσιεύμα του σήμερα το 9to5Mac.

    Ο σχεδιασμός του hardware παραπέμπει στο concept του Motorola Hint headset και του Bragi new Dash περιλαμβάνοντας ένα σύστημα κατάργησης εξωτερικών ήχων στο μικρόφωνο του. Το αξεσουάρ αυτό αν και εφόσον δεί το φως στην αγορά θα θεωρηθεί ένα premium προιον σε σύγκριση την lighting έκδοση των EarPods που φημολογείται ότι η Apple θα συμπεριλαμβάνει στο iPhone 7.

    Apple-EarPods-promo-video-3D-ear-scan

    Πριν 3 μήνες το Ιαπωνικό Blog Macotakara  ήταν το πρώτο site που ανέφερε ότι η Apple σχεδιάζει να φέρει τέτοια ακουστικά στην αγορά με την έλευση του iPhone 7. Μάλιστα μια μέρα μετά το Fast Company ανέφερε ότι η Apple δουλεύει σε μια τεχνολογία ακύρωσης θορύβου για το iPhone 7 που θα χρησιμοποιηθεί τόσο στην ίδια την συσκευή όσο και στα νέα ακουστικά της εταιρείας.

    Bragi-Dash

    Συνεχίζουν λοιπόν οι φήμες σχετικά με το γεγονός ότι η Apple σχεδιάζει την αφαίρεση της 3.5 mm θύρας ακουστικών προς χάρη μιας Bluetooth ασύρματης λύσης αλλά και αυτής της Lightning τεχνολογίας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles