14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple θα φέρει το ‘Killers of the Flower Moon’ του Martin Scorsese στην Apple TV+ σε συνεργασία με την Paramount

    Πίσω τον Απρίλιο σας είχαμε αναφέρει την φήμη πως η Apple και η Netflix προσπαθούσαν πολύ σκληρά για να κερδίσουν στις αντίστοιχες πλατφόρμες τους την επόμενη μεγάλη ταινία του Martin Scorsese και όπως όλα δείχνουν η Apple την κέρδισε.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Variety, η Apple και σε συνεργασία με την Paramount θα φέρουν την επόμενη μεγάλη ταινία του διάσημου σκηνοθέτη στην αγορά. Η ταινία θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio (TitanicThe Wolf of Wall Street), με την Paramount να την λανσάρει παγκοσμίως στους κινηματογράφους και την Apple μετέπειτα σε αποκλειστικότητα στην Apple TV+ υπηρεσία της.

    Η εν λόγω ταινία θα είναι η μεγαλύτερη παραγωγή που θα ενταχθεί στον κατάλογο της Apple TV+ υπηρεσίας. Μάλιστα αν αναλογιστούμε πως η προηγούμενη ταινία του Martin Scorsese το The Irishman είχε ένα budget περί τα $200 εκατομμύρια εύκολα καταλαβαίνουμε πως το Killers of the Flower Moon θα ακολουθήσει μια αντίστοιχη απαιτητική πορεία στον τομέα της χρηματοδότησης.

    Το σενάριο της ταινίας μας μεταφέρει στην Oklahoma το 1920 στο νεοσύστατο τμήμα του FBI στην περιοχή αυτή που άμεσα αναλαμβάνει μια υπόθεση δολοφονιών. Το σενάριο είναι βασισμένο στο βιβλίο του David Grann.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles