20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες να παραμείνουν στην iOS 14 και να λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας ακόμη και μετά την έλευση της iOS 15

    Για πρώτη φορά η Apple θα δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να παραμείνουν στην προηγούμενη έκδοση του λογισμικού όταν η iOS 15 γίνει ευρέως διαθέσιμη στο κοινό κάποια στιγμή το Φθινόπωρο.

    Οι χρήστες λοιπόν θα έχουν την επιλογή να παραμείνουν στην iOS 14 και να λαμβάνουν μόνο σημαντικές αναβαθμίσεις ασφαλείας ή να μεταβούν στην iOS 15 και να έχουν και όλα τα νέα χαρακτηριστικά.

    Το iOS λογισμικό έχει πάντα μεγάλους ρυθμούς υιοθέτησης από την βάση των χρηστών αλλά υπάρχουν κάποιες κατηγορίες αυτών που προτιμούν να μην βιαστούν με την αναβάθμιση. Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό οι χρήστες αυτές δεν θα χάνουν καμία διόρθωση η ακόμη σημαντικότερα κάποια αναβάθμιση ασφαλείας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.