22.3 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Apple επισημαίνει τα χαρακτηριστικά απορρήτου του iPhone σε ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό του “Ted Lasso”

    Για τον εορτασμό της Ημέρας Προστασίας Δεδομένων στις 28 Ιανουαρίου, η Apple μοιράστηκε μια ταινία μικρού μήκους στην οποία ο ηθοποιός Νικ Μοχάμεντ από την επιτυχημένη κωμική σειρά Apple TV+ “Ted Lasso” μαθαίνει για τις λειτουργίες απορρήτου του iPhone. Ο Μοχάμεντ συνοδεύεται από τον Φον, ο οποίος είναι πραγματικός Ειδικός στο κατάστημα Apple’s Tower Theatre στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με την Apple.

    Συγκεκριμένα, το βίντεο επισημαίνει χαρακτηριστικά απορρήτου, όπως Προστασία απορρήτου αλληλογραφίας, Έξυπνη πρόληψη παρακολούθησης και διαφάνεια στην παρακολούθηση εφαρμογών.

    «Στην Apple, εστιάζουμε στο σχεδιασμό συσκευών, λειτουργιών και υπηρεσιών που κρατούν τους χρήστες στον έλεγχο των προσωπικών τους δεδομένων», δήλωσε ο Erik Neuenschwander, διευθυντής απορρήτου χρηστών της Apple. “Με τα χρόνια έχουμε ενσωματώσει ισχυρά στοιχεία ελέγχου απορρήτου στα λειτουργικά μας συστήματα. Αυτή η ταινία και οι νέες συνεδρίες Today at Apple θα δείξουν στους χρήστες πώς μπορούν να επωφεληθούν από ορισμένες από τις δυνατότητες που προσφέρουμε και να κατανοήσουν πώς το απόρρητο βρίσκεται στο επίκεντρο ό,τι κάνουμε».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.