18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple ενδέχεται να βγει σύντομα από την επιτήρηση που αφορά το ebook antitrust

    ibookstore

    Αφότου η Apple έχασε την υπόθεση κατά του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για την υπόθεση του ebook antitrust, υποχρεώθηκε να έχει έναν εξωτερικό επιτηρητή που διόρισε το δικαστήριο ώστε να διασφαλίζεται η τήρηση των κανονισμών. Όπως καταλαβαίνετε αυτή η σχέση ήταν εξαιρετικά ταραχώδης, το λιγότερο, αλλά ίσως σύντομα να οδεύει προς το τέλος της. Όπως αναφέρει το Bloomberg, το Υπουργείο Δικαιοσύνης πρότεινε να μην παραταθεί ο εξωτερικός έλεγχος.

    Σύμφωνα με το Bloombeg, το Υπουργείο αναγνωρίζει ότι η Apple επιτυχώς εφήρμοσε τις αλλαγές που έπρεπε αφού είχε κριθεί ένοχη το 2013, σε υπόθεση που αφορούσε την τιμολόγηση των ebook. Η εταιρεία συνεργάστηκε με την εξωτερική αρχή επιτυχώς αν και όπως παραδέχεται η σχέση αυτή ήταν θυελλώδης κατά καιρούς.

    Πολλοί αναλυτές συμφωνούν. Η Apple και ο εξωτερικός ελεγκτής, Michael Bromwich, διαφωνούσαν για την αμοιβή και τον σκοπό του με την εταιρεία να προσπαθεί να τον πετάξει έξω οριστικά (χωρίς να το καταφέρνει!).

    Τον περασμένο μήνα, αποκαλύφθηκε ότι η Apple αποτάνθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να ασκήσει έφεση επί της αρχικής απόφασης.

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles