Η Apple δεν περιμένει σημαντική αύξηση πωλήσεων με το Apple Watch 2

0
181

Apple-Watch-2-concept-by-Eric-Huismann-780x439-780x439

Το Apple Watch 2 αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχο του. Σύμφωνα όμως με μια νέα αναφορά η ίδια η Apple δεν περιμένει να δει μια τρομερή άνοδο των πωλήσεων της δεύτερης αυτής γενιάς συσκευής.

Πιο συγκεκριμένα και με βάση το γεγονός πως οι τωρινές πωλήσεις δεν αντιστοιχούς στους στόχους που είχε θέσει η Apple ώθησαν την εταιρεία να παραμείνει με την Quanta Computer για την παραγωγή του αντί να αλλάξει και να μεταφέρει των μεγαλύτερο όγκο παραγωγής στην Foxconn.

Η αναφορά κάνει λόγο πως η Apple σκεφτόταν σοβαρά να χρησιμοποιήσει την Foxconn για το επόμενης γενιάς Apple Watch αλλά τελικά άλλαξε γνώμη πιστεύοντας πως ο όγκος των πωλήσεων αυτής της επερχόμενης συσκευής δεν θα είναι τόσο δραματικά μεγαλύτερος σε σύγκριση με το πρώτο Apple Watch.

Οι φήμες θέλουν το Apple Watch 2 να μπαίνει σε παραγωγή το δεύτερο μισό αυτού του χρόνου. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως η συσκευή θα κάνει την εμφάνιση της στην αγορά τον Σεπτέμβριο και όχι τον Μάρτιο όπως αρχικά είχε ειπωθεί από κάποιους.

Η ίδια τώρα η συσκευή μάλλον θα κρατήσει το ίδιο μέγεθος και σχεδιασμό αλλά θα έχει μια μεγαλύτερη μπαταρία, την προσθήκη FaceTime κάμερας ενώ θα είναι ακόμη πιο ανεξάρτητο από το iPhone.

Φυσικά όλα τα παραπάνω αποτελλούν ακόμη εικασίες και η έκθεση μας έρχεται από το Digitimes που δεν έχει και το καλύτερο ιστορικό σε ότι έχει να κάνει με προβλέψεις γύρω από επερχόμενες συσκευές της Apple.

Σχολιασμός στο φόρουμ