24.1 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Apple ανακοινώνει τη νέα επιλογή κίτρινου χρώματος για το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus

    Όπως αναφέρουν φήμες, η Apple ανακοίνωσε σήμερα μια νέα επιλογή κίτρινου χρώματος για το iPhone 14 και το iPhone 14‌ Plus, καθώς και τέσσερα νέα χρώματα θήκης σιλικόνης.

    Τα iPhone 14‌ και iPhone 14 Plus σε κίτρινο χρώμα θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία την Παρασκευή 10 Μαρτίου, με διαθεσιμότητα από την Τρίτη 14 Μαρτίου. Δεν υπάρχουν νέες επιλογές χρωμάτων για το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max. Το δελτίο τύπου της Apple αναφέρει:

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο κίτρινο iPhone 14 και iPhone 14 Plus, προσθέτοντας ακόμη περισσότερες χρωματικές επιλογές στη σειρά αυτή την άνοιξη. Όμορφα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να διαρκούν, τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus έχουν ανθεκτικό μπροστινό κάλυμμα κεραμικής ασπίδας, ενημερωμένο εσωτερικό σχεδιασμό για καλύτερη διαρκή απόδοση και ευκολότερες επισκευές και εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας — με το iPhone 14 Plus να προσφέρει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από οποιοδήποτε iPhone πάντα. Και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν σύστημα διπλής κάμερας για εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο, το πανίσχυρο τσιπ A15 Bionic και καινοτόμες δυνατότητες ασφάλειας, όπως το Emergency SOS μέσω δορυφόρου και το Crash Detection.


    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.