23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την 8η beta των iOS 14, iPadOS 14, tvOS 14, και watchOS 7 στους προγραμματιστές

    Οι κοινοποιήσεις beta εκδόσεων της Apple συνεχίζονται και έτσι σήμερα έχουμε τις νεότερες εκδόσεις για τις επερχόμενες αναβαθμίσεις των λογισμικών της.

    Σήμερα Τετάρτη λοιπόν η Apple έδωσε στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της την 8η beta των iOS 14 και iPadOS 14 και όχι μόνο. Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές αυτές οι εκδόσεις είναι συγκεκριμένα για προγραμματιστές και σε καμία περίπτωση δεν έχουν δημιουργηθεί για να βρίσκονται στις βασικές συσκευές των χρηστών. Αν και φέτος οι περισσότερες beta ήταν πολύ σταθερές σίγουρα δεν είναι ακόμη έτοιμα αυτά τα λογισμικά για μια ευρεία διάθεση στο κοινό.

    Βέβαια η Apple σύντομα θα δώσει και τις νέες public beta αυτών των εκδόσεων για τα μέλη του public beta προγράμματος της.

    Οι εκδόσεις αυτές είναι διαθέσιμες για λήψη από το portal των προγραμματιστών της Apple ή μέσω OTA και αναβάθμισης λογισμικού για συσκευές που έχουν εγκεκριμένα προφίλ και πιστοποιητικά.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.