22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το YouTube stream της Apple για το event του Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει αναφορά στο Apple Watch Series 6

    Όπως σας ενημερώσαμε χθες η Apple και επίσημα ανακοίνωσε το νέο επερχόμενο event της που θα πραγματοποιηθεί ψηφιακό στις 15 Σεπτεμβρίου και όπως όλα δείχνουν θα εστιάσει στο Apple Watch και το iPad. H Αpple επίσης ετοίμασε και το YouTube stream για αυτό το event το οποίο έχει μάλιστα μια ξεκάθαρη αναφορά για το Apple Watch Series 6.

    Στα metadata λοιπόν αυτού του YouTube ζωντανού stream η Apple συμπεριλαμβάνει μια σειρά από λεκτικά αναζήτησης. Μερικά από αυτά είναι τα τελείως τυπικά που χρησιμοποιεί πάντα όπως τα “Apple Watch,” “iOS,” και “iPhone.” Ένα όμως από τα λεκτικά αναζήτησης κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση του και είναι το “Apple Watch Series 6.”

    Υπάρχει επίσης αναφορά και για το “iPad Air,” αλλά μιας και είναι ένα μοντέλο που ήδη πουλάει η Apple είναι δύσκολο κάποιος να εξακριβώσει αν πρόκειται για αναφορά στο φημολογούμενο iPad Air 4 που αναμένουμε να δούμε σε αυτό το event.

    H Apple ποτέ δεν επιβεβαιώνει τα ονόματα μελλοντικών της μοντέλων πριν την επίσημη ανακοίνωση τους αλλά αυτό το metadata το επιβεβαιώνει για την περίπτωση του Apple Watch.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.