20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Φήμες: Apple Watch Series 6 με νέο χρωματισμό, iPad Air 4 μπορεί να είναι πιο ακριβό

    Λίγο πριν το event της Apple που θα πραγματοποιηθεί όπως σας έχουμε αναφέρει αύριο στις 15 Σεπτεμβρίου, ο αξιόπιστος leaker @L0vetodream με τον γνωστό του τρόπο πλέον κοινοποίησε εκ νέου τι να περιμένουμε από την Apple. Ο ίδιος λοιπόν αφήνει να εννοηθεί πως ένας νέο χρωματισμός έρχεται για το Apple Watch Series 6 και πως τα νέα προϊόντα που θα παρουσιάσει η Apple σε αυτό το event θα είναι διαθέσιμα για αγορά την ίδια μέρα από το site της Apple.

    Παρά την αναφορά που κάνει σε ένα νέο χρωματισμό δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες ενώ αναμένουμε από την Apple να κυκλοφορήσει τόσο ένα οικονομικότερο Apple Watch καθώς και την Series 6. Η Apple στο θέμα της χρωματικής παλέτας και του φινιρίσματος μπορεί να κάνει αλλαγές στα Apple Watch φέτος κάτι το οποίο έχει πραγματοποιήσει και κατά το παρελθόν.

    Ένα ξεχωριστό tweet από τον L0vetodream είχε δείξει πως το Apple Watch θα γίνει για πρώτη φορά διαθέσιμο και με έναν νέο μπλε χρωματισμό. Την ίδια στιγμή αρκετές είναι και εκείνες οι φήμες που αναφέρουν πως και η iPhone 12 σειρά θα έρθει με μια Midnight Blue απόχρωση.

    Πέρα από τα παραπάνω, τα tweets του L0vetodream είναι πιο αινιγματικά. Έτσι αναφέρει πως ένα νέο προϊόν της Apple θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Αυτό μπορεί λοιπόν να είναι είτε το νέο Apple Watch ή το νέο iPad Air 4 – H λογική βέβαια λέει πως μάλλον θα είναι το πρώτο μιας και η watchOS 7 φέρνει και το χαρακτηριστικό της καταγραφής ύπνου.

    Σε ότι αφορά την τιμολόγηση και την διαθεσιμότητα ο L0vetodream τονίζει πως μια συσκευή, μάλλον το iPad Air 4, θα έχει μια τιμή μεταξύ $569 και $599. Αυτό θα σημαίνει πως θα έχουμε μια ελαφρώς αύξηση στην τιμή της iPad Air σειράς μια και το τωρινό μοντέλο ξεκνάει από τα $499.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.