21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την 2η beta των iOS 14.7, iPadOS 14.7, macOS Big Sur 11.5, watchOS 7.6, και tvOS 14.7

    Η Apple ξεκίνησε την beta διαδικασία για τις τελευταίες εκδόσεις των λογισμικών της πριν την παρουσίαση της νέας σειράς αυτών στο WWDC 2021 πίσω τον Μάιο. Σήμερα η εταιρεία έδωσε στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της την 2η beta για αυτά.

    Έτσι λοιπόν σήμερα η Apple κυκλοφόρησε την 2η beta αρχικά των iOS 14.7 και iPadOS 14.7 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Φαίνεται πως αυτές η τελευταίες εκδόσεις των iOS 14 και iPadOS 14 φέρνουν μικρές προσθήκες και περισσότερο εστιάζονται σε διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις που εντοπίστηκαν με την ευρεία διάθεση στο κοινό της iOS 14.6.

    Η Apple παράλληλα έκανε διαθέσιμη και την 2η beta για τα macOS Big Sur 11.5, watchOS 7.6, και tvOS 14.7 που και σε αυτή η 1η beta έδειξε πως λογικά έχουν να κάνουν περισσότερο με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεων στο παρασκήνιο παρά με την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών.

    Για ότι νεότερο πάνω σε αυτές τις νέες beta εκδόσεις θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.