17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την πρώτη beta για iOS 9.3.3 και tvOS 9.2.2

    atv-4gen-ios9-app-store-hero

    H Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη την  iOs 9.3.3 Developer Beta 1 για τους εγκεκριμένους προγραμματιστές της για iPhone, iPad, και iPod touch. Η αναβάθμιση είναι 1.4GB και είναι διαθέσιμη over-the-air σε συσκευές που είναι εγγεγραμμένες για τους προγραμματιστές του iOS.

    Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός πως στο συνοδευτικό κείμενο η Apple αναφέρει την προηγούμενη έκδοση δηλαδή την 9.3.2 αναγράφοντας χαρακτηριστικά

    This beta version of iOS 9.3.2 contains bug fixes and improvements.

    Αυτό μπορεί να είναι ένα λάθος αλλά μάλλον δείχνει πως η έκδοση 9.3.3 διορθώνει τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι χρήστες των 9.7 ιντσών iPad Pro. To εν λόγω bug βασάνισε αρκετούς χρήστες μιας και καθιστούσε brick τα iPad Pro που προσπαθούσαν να αναβαθμίσουν στην 9.3.2.

    Η Apple επίσης έκανε διαθέσιμη την πρώτη beta του tvOS 9.2.2 για το Apple TV.

    Η iOS 9.3.3 beta 1 έχει build number το 13G12 σε σύγκριση με το 13F69 της iOS 9.3.2.

    Νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες σίγουρα η Apple τα κρατάει για το iOS 10 που θα δούμε να μας παρουσιάζεται τον επόμενο μήνα στο WWDC 2016 και που θα γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles