20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμες τις πρώτες public beta των iOS 15 και iPadOS 15

    Η Apple σήμερα κοινοποίησε τις πρώτες beta των iOS και iPadOS 15 για τα μέλη του public beta προγράμματος της δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε μην προγραμματιστές να κάνουν λήψη και τεστ στις επερχόμενες μεγάλες αυτές αναβαθμίσεις.

    Τα μέλη του δωρεάν αυτού προγράμματος της Apple λοιπόν μπορούν να κάνουν λήψη των πρώτων αυτών beta μέσω ΟΤΑ και εφόσον έχουν κάνει εγκατάσταση το κατάλληλο πιστοποιητικό από το Public Beta website στην συσκευή τους.

    Η iOS 15 φέρνει νέα χαρακτηριστικά στο FaceTime, αναβάθμιση στις ειδοποιήσεις βελτιώσεις στην ιδιωτικότητα και πολλά πολλά ακόμη.

    Μπορείτε να πάρετε μια καλή πρώτη εικόνα στο παρακάτω βίντεο:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.