17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η προετοιμασία του Moscone Center για το WWDC 2015

    To συνέδριο WWDC ξεκινάει σε λίγες ημέρες και η Apple ήδη έχει προετοιμάσει το Moscone West Center με τις πινακίδες και τα logo της εταιρείας.

    Μόλις δύο ημέρες πριν την έναρξη του WWDC και η Apple έχει ήδη ετοιμάσει την αίθουσα και το κτήριο όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο, στο San Franscisco Moscone West.

    To συνέδριο θα ξεκινήσει στις 8 ώρα Ελλάδος, ενώ η Apple θα παρέχει ζωντανή αναμετάδοση του keynote μέσω του Apple TV, iPhone, iPad και τους υπολογιστές που φέρουν τον Safari browser, όπως κάνει εδώ και χρόνια. Αυτό το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει η Apple είναι το iOS 9 και ποια νέα χαρακτηριστικά θα φέρει το καινούριο λογισμικό, για την νέα υπηρεσία μουσικής Apple Music καθώς επίσης και για το επερχόμενο Mac OS X 10.11. Ωστόσο, είναι σχεδόν απίθανο σύμφωνα με φήμες (τις οποίες αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας εδώ) να παρουσιάσει μία νέα συσκευή για το Apple TV ή την παρουσίαση μίας νέας συνδρομητικής υπηρεσίας. Για οποιοδήποτε νέο προιόν, λογισμικό ή υπηρεσία, το AppleWorldHellas θα είναι εκεί να σας μεταφέρει ζωντανά τα όσα θα παρουσιάσει η Apple.

    Μερικές φωτογραφίες από το μέρος στο οποίο θα γίνει το συνέδριο, παρουσιάζονται παρακάτω, οι οποίες δείχνουν πως όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της εκδήλωσης.

    wwdc-decos-1

    wwdc-decos-2

    wwdc-decos-3

    wwdc-decos-4

     

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles