15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η ομάδα του Inspiration4 δίνει μοναδικές λήψεις από το διάστημα χρησιμοποιώντας ένα iPhone

    Η ομάδα του Inspiration4 βρήκε την ευκαιρία να κάνει λήψη μερικών φανταστικών φωτογραφιών. Αν και έχουν μια επαγγελματική κάμερα μαζί τους, πάρα αυτά τις περισσότερες λήψεις τις κάνουν με το iPhone.

    Όπως σας είχαμε αναφέρει στην αποστολή του Inspiration4 χρησιμοποιούνται αποκλειστικά μια σειρά από Apple συσκευές για τις διάφορες μελέτες που θα κάνει η ομάδα.

    Η αποστολή του Inspiration4 ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου και έφτασε σε ένα ύψος στα 574 χιλιόμετρα πάνω από την γη ξεπερνώντας το ύψος της τροχιάς του διεθνή διαστημικού σταθμού.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.