Έχεις ανακαλύψει την μαγεία του ρηχού βάθους πεδίου; Αν θέλεις να δημιουργείς φωτογραφίες με ένα όμορφο, απαλό, θαμπό φόντο τότε σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτή την εφαρμογή.

Άνοιξε την εφαρμογή, κάνε μια λήψη και βρες το σημείο που θέλεις να εστιάσεις. Μετά προσάρμοσε το διάφραγμα για να δημιουργήσεις μια φωτογραφία με ρηχό βάθους πεδίου. Αυτή η εφαρμογή μπορεί ακόμη και να αλλάξει το σημείο εστίασης της εικόνας σου, δίνοντας σου την δυνατότητα να συνθέσεις δημιουργικά φωτογραφίες από διαφορετικά σημεία λήψης.

Το Focοs θα ανοίξει αυτόματα τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε λειτουργία Πορτρέτου για περαιτέρω επεξεργασία. Τα βήματα είναι πολύ εύκολα: Κάνε την επιλογή σου από την εφαρμογή, πάτησε στο Διάφραγμα και μετά πάτησε στο σημείο της φωτογραφίας που σε ενδιαφέρει και γύρισε το ρυθμιστικό Aperture Size προς τα δεξιά ή αριστερά για να προσαρμόσεις το άνοιγμα του διαφράγματος, ώστε να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό εφέ.

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τις λειτουργίες της εφαρμογής για το σχήμα και τον τονισμό για να αλλάξεις το περίγραμμα και την ένταση των πηγών φωτισμού στο φόντο ώστε να δημιουργήσεις την καταλληλότερη ατμόσφαιρα για την φωτογραφία σου.