18.6 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η εμφάνιση των Shakira και J. Lo στο ημίχρονο του Super Bowl έρχεται στο Apple Music ως ένα visual αλμπούμ

    Το NFL ανακοίνωσε πως όλες οι μουσικές εμφανίσεις του που θα γίνουν κατά την διάρκεια του φετινού Super Bowl LIV, μέσα σε αυτές και η ζωντανές ερμηνείες των Jennifer Lopez και Shakira, θα γίνουν διαθέσιμες μέσω της Apple Music υπηρεσίας ως ένα πρωτότυπο “visual album.”

    Ο ΝFL EVP and Chief Media υπεύθυνος ανέφερε πως το NFL για πρώτη φορά θα φέρει σε όλο τον κόσμο μια τέτοια δυνατότητα μέσα από ένα πρωτότυπο άλμπουμ.

    “Με τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία σήμερα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να κοινοποιήσουμε αυτές τις μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις και ερμηνείες στους fans μας σε όλο τον κόσμο. Αυτό το οπτικοακουστικό άλμπουμ λοιπόν θα είναι το πρώτο στο είδος τους και θα επιτρέψει στους fans να έχουν μια μοναδική εμπειρία αυτών των ζωντανών εμφανίσεων.”

    Πέρα από την Apple Music υπηρεσία το visual αυτό άλμπουμ όπως ονομάστηκε θα γίνει διαθέσιμο και από το Spotify καθώς και το YouTube.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles